Κυριακή, 1 Αυγούστου 2010

ΑΥΓΗ 1/ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ/2010

Αυξήσεις στους συνεργάτες των υπουργών!

Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/08/2010

Υπάρχουν αυξήσεις προς δημοσίους υπαλλήλους που είναι εκτός Μνημονίου; Ναι, αν πρόκειται για συνεργάτες του πρωθυπουργού και των υπουργών. Ο κατά τα άλλα άτεγκτος προς τους υπάλληλους του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα Γιώργος Παπακωνσταντίνου, με τροπολογία που ψηφίσθηκε στο νομοσχέδιο για τη... δημοσιονομική ευθύνη, αυξάνει τις αποδοχές των υπαλλήλων των πολιτικών γραφείων του πρωθυπουργού, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, των υπουργών και της γενικής γραμματείας της κυβέρνησης.

Οι στενότεροι συνεργάτες των υπουργών και του πρωθυπουργού θα παίρνουν πλέον και τα επιδόματα, και τις αποζημιώσεις που θα έπαιρναν αν υπηρετούσαν στην οργανική τους θέση ή αν υπηρετούσαν σε περιοχές προβληματικές ή παραμεθόριες. Τα επιδόματα αυτά παίρνουν ήδη (με νόμο του 2003 της προηγούμενης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ...) οι υπάλληλοι που εργάζονται στους βουλευτές, τους ευρωβουλευτές και τα κόμματα της Βουλής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Δεν έχει πρόβλημα με τέτοιες ρυθμίσεις ο υπουργός Οικονομικών. Εδώ διόρισε τη διευθύντρια του γραφείου του στο Δ.Σ. του ΟΠΑΠ...

Κ.Που.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου