Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Έντυπη Έκδοση
Ελευθεροτυπία, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010
Πρότυπο εργαζομένων

elet@enet.gr

Στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ απευθύνεται ο κ.
Θεόδωρος Τσελεπής, ηλεκτροσυγκολλητής, πρόεδρος του σωματείου «Γαλαρία»

*Με μεγάλη προσοχή διάβασα το άρθρο της "Ελευθεροτυπίας" την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010, όπου εντελώς αβάσιμα και κατασυκοφαντικά σάς αποδίδουν δηλώσεις που είμαι σίγουρος πως δεν έχετε κάνει. Χαρακτηριστικά σάς αποδίδουν τα εξής:

"Εχουμε κάνει τόσες πολλές απεργίες, παρ' όλα αυτά οι σκληρές πολιτικές, αυτές που προβλέπονται στο Μνημόνιο Ε.Ε. - ΔΝΤ, έχουν εφαρμοστεί και δεν υπάρχουν προφανείς εναλλακτικές λύσεις", δηλώνει στο γνωστό πρακτορείο Ρόιτερς ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ. "Δεν υπάρχουν σχέδια για γενική απεργία στο άμεσο μέλλον" συνεχίζει, επικρίνοντας έμμεσα τον συνεχιζόμενο απεργιακό οίστρο της ΑΔΕΔΥ. "Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν αισθανθεί μεγάλες περικοπές μισθών και την πιο βίαιη επίθεση κατά των δικαιωμάτων τους.

Η τακτική και η στρατηγική τους είναι σεβαστή αλλά δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε". Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι εσείς, ένας γνήσιος αγωνιστής, που μπήκατε μπροστάρης στις μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων της χώρας, εσείς που σταθήκατε στο πλάι των εξεγερμένων νέων τον Δεκέμβρη με τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου, εσείς που αντιληφθήκατε έγκαιρα τη μεγάλη σημασία της Πανευρωπαϊκής Κινητοποίησης των Συνδικάτων στις 29 Σεπτέμβρη, εσείς που αντιδράσατε τόσο στο Μνημόνιο, στο ΔΝΤ και στις επιλογές της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ όπου είστε μέλος, διασύρεστε από ένα κατάπτυστο άρθρο της "Ελευθεροτυπίας".

Θα σας παρακαλούσα να αντιδράσετε άμεσα μηνύοντας τον αρθρογράφο και σας ζητώ να παραστώ ως μάρτυρας υπεράσπισής σας. Τέλος, θα ήθελα να σας εκμυστηρευτώ το μεγάλο μου όνειρο, τώρα που ξεκινάω την καριέρα μου ως συνδικαλιστής. Ναι, κ. Παναγόπουλε, είστε το πρότυπό μου. Θα ήθελα κάποτε κι εγώ να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των εργαζομένων που εκπροσωπώ και να φτάσω ώς τη θέση του προέδρου της ΓΣΕΕ, που τόσο κοσμείτε με την παρουσία σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου