Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΤΣΑΚΩΝΑ
«Η ΓΑΛΑΡΙΑ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παναγοπούλα 10/02/2011Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσκεψη στο εργοτάξιο του βουλευτή Αχαΐας του ΚΚΕ Νίκου Καραθανασόπουλου. Στην συνάντηση υπήρξε ενημέρωση από την μεριά του Σωματείου μας για τις απολύσεις και την πορεία του έργου.
Ο βουλευτής του ΚΚΕ συνομιλώντας με εργαζόμενους ανέλυσε την θέση του Κόμματος του για τα δημόσια έργα και τόνισε πως «οι απολύσεις εργαζομένων και τα παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες λαού κι εργαζομένων στο έργο στην «Ολυμπία οδό» όπως και σε άλλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, επιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα κατάργησης της επιχειρηματικής δράσης στις κατασκευές»
Στην συνάντηση ήταν παρόντες και μέλη του ΠΑΜΕ από την Ομοσπονδία Οικοδόμων που σε παρέμβαση τους τόνισαν την αναγκαιότητα δημιουργίας Ενιαίου Δημόσιου Φορέα για τα κατασκευαστικά έργα, ενώ ζήτησαν να μην υπάρξει καμία απόλυση.
Τέλος κάλεσαν τους εργαζόμενους σε συμμετοχή στην απεργία στις 23/Φλεβάρη και ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 11πμ ΣΤΗΝ πλ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου