Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Όλα βαίνουν καλώς εναντίον μας.»

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΤΣΑΚΩΝΑ
«Η ΓΑΛΑΡΙΑ»
Παναγοπούλα 22/07/2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Όλα βαίνουν καλώς εναντίον μας.»

Αγαπητή «ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ» Α.Ε.
Με μεγάλη προσοχή διαβάσαμε την ανακοίνωση που εκδώσατε «σχετικά με το καθεστώς του έργου αυτοκινητόδρομου». 320 λέξεις χρειάστηκαν για να ΜΗΝ δηλώσετε ουσιαστικά τίποτα. Και μέσα σε αυτή την ανακοίνωση, ούτε μία λέξη για τους χιλιάδες απολυμένους. Μιλάτε για το «μνημόνιο συναντίληψης» με το Ελληνικό Δημόσιο, που επί της ουσίας δεν πρόκειται για καμία πρόοδο στις διαπραγματεύσεις και δεν αναγνωρίζεται πλέον ούτε και από το νέο υπουργό Υποδομών.
Το μόνο που έχουμε να δηλώσουμε, ως πρώην εργαζόμενοι και ως χρήστες του αυτοκινητόδρομου, είναι ότι συμπάσχουμε στην δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχετε περιέλθει το τελευταίο διάστημα και θα επαναλάβουμε την προφορική μας πρόταση για άνοιγμα ειδικού λογαριασμού διάσωσης της εταιρείας σας. Έτσι μετά την χρεοκοπημένη Ελλάδα, εμείς, τα κορόιδα δηλαδή, θα σώσουμε και την χρεοκοπημένη σας εταιρεία. Εξάλλου, το επίδομα ανεργίας που λαμβάνουμε μας επιτρέπει περιττά έξοδα.

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε Πατρέων κ. Γιάννη Δημαρά.
Από τον τύπο πληροφορηθήκαμε πως συγκαλείται σύσκεψη παρουσία των 9 βουλευτών Αχαΐας και του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το θέμα της Ολυμπίας Οδού, το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 11 το πρωί, στο Δημαρχείο της Πάτρας. Πολύ σωστά δε πράττοντας, δεν μας καλείτε να παραστούμε στην σύσκεψη. Εξάλλου είμαστε το μοναδικό Σωματείο σε ολόκληρη την Ολυμπία οδό. Ακόμη σωστότερα, δεν απαντήσατε ποτέ στην πρόσκληση μας από τον Μάρτη του 2011 για την διενέργεια σύσκεψης για το συγκεκριμένο θέμα. Προφανώς δεν αποτελούμε άξιους συνομιλητές. Θα θέλαμε μόνο να σας πληροφορήσουμε πως θα είμαστε παρόντες και εμείς αύριο στην σύσκεψη, έστω και απρόσκλητοι.

Αγαπητέ κύριε Τατούλη Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε δήλωση σας, πως το θέμα το παρακολουθείται από πολύ κοντά και όταν χρειαστεί θα παρέμβετε, αλλά παρά τα προβλήματα, κατά την εκτίμησή σας το έργο δεν κινδυνεύει. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουν απολυθεί και οι 2800 εργαζόμενοι της Ολυμπίας Οδού. Αυτό θα συμβεί τον Σεπτέμβρη. Οπότε ας μην βιαζόμαστε. Και σε τελική ανάλυση εσάς δεν σας απασχολεί το θέμα, γιατί το έργο δεν πρόκειται να κατασκευαστεί πέρα από την Πάτρα, όπως επιθυμούν οι εργολάβοι και συμφωνεί και το Υπουργείο.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους σας καλό καλοκαίρι. Εμείς με την σειρά μας θα φροντίσουμε να είναι ιδιαίτερα θερμό.

────────────────────────────────────────────────────
www.galaria2010.blogspot.com galaria2010@gmail.com FAX 2610 960 826

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου