Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Η ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (Ε.Β.Ο.–ΠΥΡ.ΚΑΛ.)–ΑΙΓΙΟΥ
Έδρα: Αίγιο, Γέφυρα Μεγανίτη Τηλ 2691069510 Τηλ Fax 2691060960
Αίγιο, 7/7/2011


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να μην εφαρμοστεί το μεσοπρόθεσμο- πωλητήριο της ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ της τελευταίας αμυντικής βιομηχανίας, της δημόσιας περιουσίας, της χώρας ολόκληρης στο Δ.Ν.Τ. και την Ε.Ε.
Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ως κοινό τρομοκράτη που μας απειλεί καθημερινά με το φάντασμα της απόλυσης και της ανέχειας και όταν δεν «συμμορφωνόμαστε με τις υποδείξεις» χρησιμοποιεί τα χημικά και την αστυνομική βία. Και εμείς ως εργαζόμενοι δεν διαθέτουμε φουσκωτούς να μας φυλάνε κ. υπουργέ προστασίας του πολίτη!!
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας
Αύριο Παρασκευή, 8/7/11 προχωράμε σε Στάση εργασίας και σε ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στις 11π.μ. στην πλατεία Αγ. Λαύρας που διοργανώνεται από το Ε.Κ.Αιγίου, το Δήμο Αιγιαλείας και τον Εμπορικό Σύλλογο Αιγίου για να μην περάσει το ξεπούλημα των ΕΑΣ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ).
Συμμετέχουμε στην αυριανή συνάντηση στις 4μ.μ. με τον υπουργό Άμυνας κ. Π. Μπεγλίτη που κλείστηκε με πρωτοβουλία και συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας, του Δημάρχου Αιγιαλείας και του Εργατικού Κέντρου Αιγίου.
Αυτό σε καμία περίπτωση δεν ακυρώνει την προγραμματισμένη συνάντηση των εργαζομένων με τον κ.υφυπουργό. Το δηλώσαμε και το ξεκαθαρίσαμε.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας
Περιμένουμε το Σάββατο 9/7/11 το πρωί να υλοποιήσει την γραπτή του δέσμευση ο ‘‘ χωριανός’’ μας υφυπουργός κ.Κ. Σπηλιόπουλος και να έρθει στο εργοστάσιο για να εξηγήσει στους εργαζόμενους τα ανεξήγητα του μεσοπρόθεσμου και του πρώτου εφαρμοστικού νόμου.

Τα ψέματα και οι υποσχέσεις τελειώσανε.
Δεν θα καθαρίσετε εύκολα με τους εργαζόμενους της ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ.
Είμαστε ακόμα ζωντανοί
Η ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου