Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΤΣΑΚΩΝΑ
«Η ΓΑΛΑΡΙΑ»

Eργασία τα Σάββατα και τις Kυριακές.

Eπί πενθήμερης εβδομαδιαίας εργασίας, η απασχόληση των μισθωτών τα Σάββατα είναι παράνομη και άρα άκυρη. Συνεπώς, οι απασχοληθέντες Σάββατο μισθωτοί μπορούν να αξιώσουν αποζημίωση βάσει της αρχής του αδικαιολόγητου πλουτισμού, αλλά δεν δικαιούνται αναπληρωματικής αναπαύσεως (αντί του Σαββάτου) κατ' άλλην ημέρα της εβδομάδας (A.Π. 1017/95, 353/95). O αδικαιολόγητος πλουτισμός ισούται με τις αποδοχές που ο εργοδότης θα κατέβαλε σε άλλο μισθωτό με έγκυρη σύμβαση. Oι ώρες εργασίας της έκτης ημέρας που υπερβαίνουν το νόμιμο ημερήσιο ωράριο, αποτελούν υπερωρία αμειβόμενη και αυτή βάσει των αρχών του αδικαιολόγητου πλουτισμού.

ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΣΘΩΤΟΣ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΡΕΠΟ ΕΝΤΟΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΡΕΠΟ ΚΑΙ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΣΤΗΝ
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ

───────────────────────────────────────────────────
www.galaria2010.blogspot.com galaria2010@gmail.com
2610 960 826
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΤΣΑΚΩΝΑ
«Η ΓΑΛΑΡΙΑ»


- Περικόπτονται σε μόνιμη βάση η 13η και η 14η συντάξη. Αντί αυτών θα χορηγείται επίδομα 800 ευρώ τον χρόνο (400 τα Χριστούγεννα, 200 το Πάσχα και 200 το καλοκαίρι) για μηνιαίες αποδοχές κάτω των 2.500 ευρώ. Πάνω από αυτό το ποσό δεν θα δίνεται κανένα επίδομα.
- Το ποσοστό αναπλήρωσης (σύνταξης) περιορίζεται μεταξύ 0,8% τον χρόνο για τα πρώτα 15 έτη ασφάλισης και έως 1,5% για ασφάλιση στο 40ό έτος (από 0,7% έως 3,3% στο προσχέδιο νόμου). Σύμφωνα με την εισηγητική έκθεση, αυτό το ποσοστό (από 2% τον χρόνο σήμερα) μαζί με τη βασική σύνταξη των 360 ευρώ αθροίζει ποσοστό σύνταξης στο 64%.
- Ολοι οι συνταξιούχοι θα βγαίνουν μετά το 60ό έτος στη σύνταξη. Σε αυτό το έτος θα είναι πλήρεις οι αποδοχές α) με 40 έτη ασφάλισης, β) στα βαρέα και γ) για τις μητέρες με ανήλικο - στο 50ό έτος. Αλλά μειωμένες στην περίπτωση της 35ετίας. Για να δοθεί ολόκληρη η σύνταξη με 35ετία θα απαιτείται το 65ο έτος.
- Τίθενται νέα αυστηρότερα όρια για τη λήψη της σύνταξης από τις άγαμες ή διαζευγμένες κόρες. Μέχρι το 30πλάσιο του ημερομίσθιου ανειδίκευτου εργάτη (περίπου 1.020 ευρώ) δεν γίνεται καμιά περικοπή (40πλάσιο σήμερα). Πάνω από αυτό το όριο θα χορηγείται το 1/3 για νέες έως 40 ετών, το 1/2 στις ηλικίες 40-60 και τα 3/4 για τις μεγαλύτερης ηλικίας.
- Περιορίζονται στο 2% τον χρόνο όσες συντάξεις ξεφεύγουν (ΟΑΕΕ, ΤΣΠΕΑΘ κ.ά.) από αυτό το ποσοστό και θα ισχύσει από το 2012.
- Ο νέος τρόπος υπολογισμού των συντάξεων θα ισχύσει από το 2015 και για τα έτη που θα διανυθούν από το 2011 και μετά. Για τον υπολογισμό της σύνταξης θα λαμβάνεται, σταδιακά, το σύνολο του ασφαλιστικού βίου (40ετία) με συντελεστή βελτίωσης 0,06%. Το ίδιο ποσοστό βελτίωσης των συντάξιμων αποδοχών θα ισχύσει και για τη διαδοχική ασφάλιση (τίθεται σε εφαρμογή από το 2011 και μετά).


Τα όρια ηλικίας
- Από το 2011 κιόλας θα αρχίσουν να αυξάνουν τα όρια ηλικίας για έξοδο στη σύνταξη. Σε ορισμένες περιπτώσεις η αύξηση των ορίων ηλικίας θα γίνει βίαια και θα ολοκληρωθεί σε τρία χρόνια το 2013, όπως θα συμβεί με την αύξηση της 37ετίας σε 40ετία. Ενώ σε άλλες περιπτώσεις η αναπροσαρμογή των ορίων θα ολοκληρωθεί το 2015.
- Για τη συμπλήρωση των 40 ετών ασφάλισης θα υπολογίζεται πλασματικός χρόνος ανεργίας και ασθένειας (από 1 χρόνο σε κάθε περίπτωση), στρατού, λοχείας, εκπαιδευτικής άδειας και σπουδών.
- Πρόκειται για τις διατάξεις του διπλού νομοσχεδίου τόσο για τις συντάξεις στον ιδιωτικό τομέα όσο και το Εργασιακό, ενώ αμέσως μετά θα κατατεθεί στη Βουλή και το Ασφαλιστικό του Δημοσίου. Στόχος είναι και τα τρία καυτά ζητήματα που αφορούν το μέλλον της εργασίας και τις προσδοκίες για τις απολαβές στην τρίτη ηλικία να «κλείσουν» μέχρι τις 15 Ιουλίου που λήγει η ολομέλεια της Βουλής.*

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανώτατο δικαστήριο έκρινε ως αντισυνταγματικές πέντε διατάξεις. Πρόκειται για:
1. Τον καθορισμό μέσω κοινής απόφασης των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας του ποσού της βασικής σύνταξης (το άρθρο 80 του Συντάγματος επιτάσσει τη ρύθμιση αυτών των θεμάτων με νόμο).
2. Τη διάταξη σύμφωνα με την οποία το Δημόσιο δεν θα καλύπτει από την πρωτοχρονιά του 2011 τα ελλείμματα των επικουρικών ταμείων (είναι αντίθετη με το άρθρο 25 παρ. 1 του Συντάγματος, σύμφωνα με το οποίο "α δικαιώματα του ανθρώπου ως ατόμου και ως μέλους του κοινωνικού συνόλου και η αρχή του κοινωνικού κράτους δικαίου τελούν υπό την εγγύηση του Κράτους").
3. Την αναστολή καταβολής σύνταξης σε συνταξιούχους που συνεχίζουν να εργάζονται (Προσκρούει στο άρθρο 1 της ΕΣΔΑ για την προστασία της περιουσίας).
4. Την πρόβλεψη για την ενοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων, σύμφωνα με την οποία όσοι διορίζονται στο Δημόσιο από την πρωτοχρονιά του 2011 θα ασφαλίζονται στο ΙΚΑ (Απευθύνεται σύσταση να υπάρξει ρύθμιση για τους υπαλλήλους της Βουλής με βάση τον κανονισμό του κοινοβουλίου).
5. Τους όρους συνταξιοδότησης χηρών (Ζητείται ρύθμιση για τους δημοσίους υπαλλήλους με βάση την αρχή της ισότητας).───────────────────────────────────────────────────
www.galaria2010.blogspot.com galaria2010@gmail.com
2610 960 826
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΤΣΑΚΩΝΑ
«Η ΓΑΛΑΡΙΑ»

ΑΠΕΡΓΙΑ
29/ΙΟΥΝΗ/2010
Το δικαίωμα συνταξιοδότησης με 37 χρόνια εργασίας ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας καταργείται. Η σύνταξη θα δίδεται ύστερα από 40 χρόνια εργασίας και με τη συμπλήρωση του 60ου έτους.
• Αυξάνεται ο χρόνος ασφάλισης όσο και το όριο ηλικίας που απαιτούνται στις περιπτώσεις συνταξιοδότησης με 30 ή 35 έτη ασφάλισης ώστε το 2015 ο χρόνος ασφάλισης να ανέρχεται στα 40 χρόνια και το 2012 το γενικό όριο ηλικίας να είναι το 60ο
• Στα βαρέα και ανθυγιεινά, το όριο ηλικίας αυξάνεται σταδιακά στα 60 για πλήρη σύνταξη και στα 58 για μειωμένη. Τα όρια συνταξιοδότησης ανδρών και γυναικών στα βαρέα, εναρμονίζονται.
• Η καταβολή της βασικής σύνταξης θα ξεκινήσει από το 2015 και όχι από το 2018. Επίσης, ο νέος τρόπος υπολογισμού της σύνταξης (αναλογική σύνταξη με βάση χαμηλότερους συντελεστές αναπλήρωσης και επί του συνόλου του εργασιακού βίου) θα αγγίξει όλους όσους δεν θα θεμελιώσουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα μέχρι το τέλος του 2010.
• Οι συντελεστές αναπλήρωσης μειώνονται από 2% τον χρόνο που ισχύει σήμερα σε 0,8% έως 1,5% ανάλογα με τα χρόνια προϋπηρεσίας. Για σύνταξη με 35 χρόνια εργασίας, το ποσοστό αναπλήρωσης θα μειωθεί στο 33% από 70% σήμερα. Με την προσθήκη και της βασικής σύνταξης των 360 ευρώ, το τελικό ποσοστό αναπλήρωσης θα κυμαίνεται από 45% έως 70% ανάλογα με το ύψος των συντάξιμων αποδοχών. Μεγαλύτερες περικοπές, θα υποστούν όσοι θα δικαιούνται υψηλές συντάξεις.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
Η
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ


───────────────────────────────────────────────────
www.galaria2010.blogspot.com galaria2010@gmail.com
2610 960826

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΤΣΑΚΩΝΑ
«Η ΓΑΛΑΡΙΑ»

ΑΠΕΡΓΙΑ
29/ΙΟΥΝΗ/2010Η
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
ΕΙΝΑΙ
ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ

───────────────────────────────────────────────────
www.galaria2010.blogspot.com galaria2010@gmail.com 2610 960 826

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΤΣΑΚΩΝΑ
«Η ΓΑΛΑΡΙΑ»


ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23/ΙΟΥΝΗ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ
ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΤΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΠΕΡΓΟΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ
ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟ

ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟ
ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ
100%

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΣΚΕΨΗ
ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ VINCI
ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ
ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΩΝ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΤΣΑΚΩΝΑ
«Η ΓΑΛΑΡΙΑ»

ΑΠΕΡΓΙΑ, ΡΕΠΟ, Η ΑΔΕΙΑ ?
ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ.

Συνάδελφε,
Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες μιας παράλογης κατάστασης και η ευθύνη βαραίνει όλους μας. Ας μιλήσουμε με την γλώσσα της αλήθειας.
Στις 23/Ιούνη η ομοσπονδία οικοδόμων, πρωτοβάθμια σωματεία και εργατικά κέντρα που ελέγχονται από το ΠΑΜΕ έχουν κηρύξει 24ωρη Απεργία.
Θέση της Διοίκησης του Σωματείου μας είναι η συμμετοχή στην 24ωρη Απεργία.
Θέση της διεύθυνσης της VINCI το εργοτάξιο να μην λειτουργήσει την ημέρα της απεργίας και να λειτουργήσει το επόμενο Σάββατο 26/Ιούνη. Δυστυχώς, αντί να μιλάμε για τα μέτρα που στραγγαλίζουν τους εργαζόμενους, είμαστε αναγκασμένοι να αναλύουμε τις σκοπιμότητες και τα θέλω του κάθε εμπλεκόμενου.
Παραδοχή Πρώτη:
Δυστυχώς στην Ελλάδα που τίποτε δεν έχει μείνει όρθιο, ο συνδικαλισμός δεν αποτελεί εξαίρεση. Έχουμε τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που στηρίζουν τον κυβερνητικό συνδικαλισμό και την ξεπουλημένη από κάθε άποψη ΓΣΕΕ. Από την άλλη έχουμε την αδιέξοδη στάση του ΠΑΜΕ που θεωρεί συμμαχία της εργατικής τάξης την πλήρη ταύτιση και την συμπόρευση με το ΠΑΜΕ. Δεν είναι λίγες οι φορές που μας κατηγόρησαν για εργοδοτικό σωματείο, που τα έχει βρει με την εργοδοσία. Δυστυχώς, σύντροφοι, το δύσκολο είναι να πείσετε τους εργαζόμενους να απεργήσουν. Το εύκολο είναι να τους αναγκάσετε. Και αν η θέα ενός κλειστού εργοταξίου μεσοπρόθεσμα σας προσθέτει πόντους και κύρος, μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί λάθος. Και η σχέση σας με τους εργαζόμενους θα έχει διαρραγεί ανεπανόρθωτα.
Παραδοχή Δεύτερη:
Σήμερα που γκρεμίζονται όλα, είμαστε με αυτούς που αντιστέκονται. Είμαστε με αυτούς που αντιδρούν. Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να λύσουμε τις διαφορές μας σε συνδικαλιστικό, ιδεολογικό και πολιτικό επίπεδο. Μακάρι να ήμασταν όλοι μαζί και όχι ο καθένας περιχαρακωμένος στο μικρομάγαζο του προσμετρώντας τις δυνάμεις του.
Σήμερα συμμετέχουμε στην Απεργία της 23/Ιούνη παραμερίζοντας τις διαφορές μας. Διαφωνούμε με τις μεθόδους σας και τη δράση σας αλλά σήμερα έχουμε πόλεμο. Θα βρούμε καιρό να συζητήσουμε, ακόμα και να διαφωνήσουμε, αλλά όχι τώρα.
Παραδοχή Τρίτη:
Η διεύθυνση της VINCI, μπροστά σε αυτή την κατάσταση, βάζει το δίλλημα:
Αν δηλώσεις ρεπό την μέρα της απεργίας, δουλεύεις το Σάββατο σαν να δούλευες την ημέρα της απεργίας.
Αν δηλώσεις απεργός, δουλεύεις το Σάββατο αλλά χάνεις το ένσημο
Αν δηλώσεις αδειούχος δε δουλεύεις το Σάββατο.
Το εργοτάξιο πάντως θα παραμείνει κλειστό την ημέρα της απεργίας. Για να μη θεωρηθεί η ίδια πως δρα απεργοσπαστικά, να αποφύγει τυχόν επεισόδια, αλλά και να μην πάει πίσω η δουλειά στα τούνελ. Φυσικά στην όλη μεθόδευση η βραδινή βάρδια έμεινε και πάλι εκτός σχεδίου.
Παραδοχή Τέταρτη.
Νιώθεις αδύναμος. Νιώθεις μπαλάκι ανάμεσα σε παρατάξεις, σωματεία και την εταιρεία.
Νιώθεις εξαντλημένος οικονομικά. Νιώθεις απογοητευμένος. Νιώθεις να μην μπορείς να αλλάξεις τίποτε.
Παραδοχή Πέμπτη.
Είσαι συνένοχος. Δεν αντιδράς. Βλέπεις την καταστροφή που έρχεται και νομίζεις πως θα είσαι από αυτούς που θα γλιτώσουν. Ζητάς από τους άλλους θυσίες κι εσύ κρύβεσαι πίσω από τις ανάγκες σου. Θεωρείς τους πάντες ξεπουλημένους μα ποτέ δεν συμμετέχεις ο ίδιος. Ονειρεύεσαι επαναστάσεις, ζητάς απεργίες διαρκείας, αλλά δυσανασχετείς με μια 24ωρη απεργία.
Παραδοχή Έκτη:
Το Σωματείο, με ευθύνη της διοίκησης πρώτα από όλα, δεν έγινε δική σου υπόθεση.
Χάθηκε ανάμεσα στα επουσιώδη, ενώ θα έπρεπε να ξεκινήσει από τα βασικά. Έδειξε ατολμία σε κάποιες περιπτώσεις και μπέρδεψε την ευγένεια με την υποχώρηση.
Στις 23/Ιούνη δώσε τη δική σου απάντηση σε όλους, μα πιο πολύ στον εαυτό σου.
Δήλωσε ΑΠΕΡΓΟΣ.
ΠΕΣ ΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΔΝΤ. ΑΡΝΗΣΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΑΡΝΗΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΑΡΝΗΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ
Ποτέ δε θα σου επιβάλουμε την άποψη μας. Ποτέ δε θα σε ξεγελάσουμε με ελεημοσύνες. Σκέψου μόνο τους λίγους «ανόητους», αμετανόητους συναδέλφους σου που θα απεργήσουν και στάσου πλάι τους.

─────────────────────────────────────────────────────
www.galaria2010.blogspot.com galaria2010@gmail.com 2610 960 826