Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/72673

Πιστοί στο ραντεβού τους οι Αγανακτισμένοι της Πάτρας – Με πούλμαν αύριο στην Αθήνα
Στην πλ. Γεωργίου χθες ο οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης
04/06/2011 20:1220:10 Πιστοί στο καθημερινό τους ραντεβού είναι οι Αγανακτισμένοι της Πάτρας οι οποίοι έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να συγκεντρώνονται στην πλατεία Γεωργίου. Μέχρι στιγμής η προσέλευση του κόσμου είναι περιορισμένη ωστόσο αργότερα αναμένεται ο αριθμός των συγκεντρωμένων να αυξηθεί σημαντικά.

Στο μεταξύ Αγανακτισμένοι τόσο από την Πάτρα όσο και από την ευρύτερη περιοχή αναμένεται αύριο να μεταβούν στο Σύνταγμα όπου και θα πραγματοποιηθεί Πανελλαδική συγκέντρωση στο πλαίσιο αντίστοιχων κινητοποιήσεων που γίνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ανάμεσα στο πλήθος θα βρεθούν ιερείς και πιστοί από την Αιγιάλεια μετά από σχετική προτροπή του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου.

Στο μεταξύ στη λαϊκή συνέλευση πλατείας Γεωργίου της 3ης Ιουνίου, όπως αναφέρει το μπλογκ των Αγανακτισμένων patras-democracy.blogspot.com/, συμμετείχε και ο έγκριτος Έλληνας οικονομολόγος, κύριος Δημήτρης Καζάκης.

Ο κύριος Καζάκης δεν αρκέστηκε απλά στην ομιλία του, αλλά παρακολούθησε και συμμετείχε σε όλη τη Συνέλευση ως ένας εξ ημών, δηλαδή ως ένας Πολίτης που ανησυχεί για το μέλλον της χώρας και που συμμετέχει ενεργά σε τέτοιες αμεσοδημοκρατικές συζητήσεις.

Μέσω της τοποθέτησής του αλλά και του διαλόγου που αναπτύχθηκε με τον κόσμο, ο κύριος Καζάκης "ξεγύμνωσε" την Κυβέρνηση και το Σύστημα,παραθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία που σκόπιμα αποκρύπτει η κυβερνητική προπαγάνδα.

Παρακάτω ακολουθούν κάποια από τα βασικά σημεία των όσων είπε ο κύριος Καζάκης σχετικά με την οικονομία, την κοινωνία, αλλά και την προπαγάνδα που υφίσταται ο μέσος Έλληνας από τα ΜΜΕ και τα διάφορα παπαγαλάκια της Κυβέρνησης του Μνημονίου:

* Τα 21 δις έλλειμμα για τη λειτουργία του κράτους σε περίπτωση στάσης πληρωμών μπορούν να καλυφθούν με πολλούς τρόπους, μη επιζήμιους για το λαό. Ένας εξ αυτών είναι η 45% φορολόγηση των 48δις € που διέφυγαν στο εξωτερικό από την αρχή της Κρίσης.

* Ή φεύγουμε από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση και επιστρέφουμε σε εθνικό νόμισμα ή καταστρεφόμαστε! Είναι απλό το δίλημμα! Με το ευρώ και όντες μέσα στο Μνημόνιο είμαστε καταδικασμένοι να καταστραφούμε.

* Υπάρχουν πολλοί τρόποι άρνησης του Χρέους και χαρακτηρισμού του ως απεχθές. Ο πιο αποτελεσματικός ,όμως, είναι ο εξής: Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, αν ένας λαός καταρρίψει το πολιτικό του Σύστημα και δημιουργήσει νέο Σύνταγμα, τότε αυτομάτως διαγράφονται όλα τα χρέη του προηγούμενου Συστήματος.

* Η Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου είναι ένα βήμα, όμως δεν αρκεί. Το βασικό είναι να γίνει ευρέως αντιληπτό πως το χρέος της Ελλάδας είναι απεχθές καθότι δεν ωφέλησε την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

* Και μόνο η δουλοπαροικία που βιώνουμε μπορεί να αποδείξει πως το χρέος είναι απεχθές.

* Για την αποπληρωμή 20δις χρέους δανειστήκαμε συνολικά 490δις! Τα τοκοχρεολύσια είναι αυτά που έχουν γονατίσει την οικονομία μας. Πληρώνουμε κερατιάτικα τα τοκοχρεολύσια των αφεντάδων μας!

* Υπήρχε το εξής δίλημμα: ή θα πληρώναμε τα αδιανόητα τοκοχρεολύσια με άδικες θυσίες του λαού, ή θα προχωρούσαμε σε παύση εξωτερικών πληρωμών. Η Κυβέρνηση επέλεξε να κάνει το πρώτο για να ικανοποιήσει τους δανειστές-δυνάστες μας!

* Δεν υπάρχει κανένα θετικό στοιχείο αν μείνουμε στο Ευρώ. Η προπαγάνδα της Κυβέρνησης στηρίζεται στα αρνητικά του να αποχωρήσουμε από αυτό. Αυτό που δε λένε στον κόσμο είναι πως αν μείνουμε στο Ευρώ θα καταστραφούμε σίγουρα!

* Αν η έξοδος από το Ευρώ και η στάση εξωτερικών πληρωμών συνοδευτεί από δημοσιονομικές αλλαγές και παύση αγορών πολυεθνικών "σκουπιδιών",τότε μπορούμε να διασώσουμε την οικονομία μας.

* Με ύφεση που αγγίζει το 6,8%-όπως υπολογίζω προσωπικά ότι ισχύει-και όχι 4,5% που λέγεται από την Κυβέρνηση ,δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας αν δεν κάνουμε παύση εξωτερικών πληρωμών.

* Μελέτη που παρουσιάστηκε το Νοέμβριο του 2010 στην τότε Υπουργό Οικονομίας , Λ. Κατσέλη, απεδείκνυε πως κατά μέσο όρο, όλα τα δημόσια έργα που παραχωρήθηκαν σε ιδιώτες στοίχισαν στο Κράτος 4 φορές περισσότερο από όσα θα στοίχιζαν αν τα κατασκεύαζε το ίδιο το κράτος, χωρίς ανάθεση.

* Για να βγούμε απ´την Κρίση χρειάζεται πολιτική βούληση. Οι αποφάσεις που παίρνονται από την παρούσα Κυβέρνηση ταιριάζουν σε υποταγμένους!

* Αυτό που οδηγεί στη χρεωκοπία δεν είναι ούτε το χρέος ούτε το έλλειμμα - είναι το χρέος που είναι εκφρασμένο σε ξένο νόμισμα. Αυτή τη στιγμή, ένα συντριπτικά μεγάλο ποσοστό του χρέους μας είναι εκφρασμένο σε Ευρώ, γι' αυτό και είμαστε αντιμέτωποι με τη χρεωκοπία. Αν είχαμε εθνικό νόμισμα και το χρέος μας ήταν εκφρασμένο σε αυτό ,θα μπορούσαμε να το διαχειριστούμε και να μην πτωχεύσουμε, όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν.

* Το 84% του χρέους είναι εκφρασμένο σε ομόλογα στο εξωτερικό και όποιος ξέρει στοιχειώδη οικονομικά γνωρίζει πως αυτό το χρέος δεν είναι ούτε ελέγξιμο ούτε διαχειρίσιμο.

* 60 χιλιάδες Έλληνες έχουν μαζεμένο πλούτο 1 τρις ευρώ! Αυτοί πότε θα φορολογηθούν επαρκώς;

* Το ΔΝΤ εκτιμά ότι μέχρι το 2015 θα καταρρεύσει το ελληνικό τραπεζικό Σύστημα. Είναι αυταπάτη ότι το ευρώ εγγυάται τις καταθέσεις σας, σας λένε ψέματα! Όπως επίσης ψέμα είναι αυτό που έχει πει ο Υπουργός Οικονομικών ,ότι δηλαδή η Τράπεζα της Ελλάδος θα καλύψει τις καταθέσεις σας. Αυτό δεν μπορεί και δεν πρόκειται να συμβεί! Μην εξαπατάστε.

* Η Ελληνική Κεντρική Τράπεζα (Τράπεζα της Ελλάδος) δεν είναι κρατική. Το μεγαλύτερο ποσοστό της ανήκει σε ιδιώτες. Είναι Α.Ε.

* Επίσης, η Τράπεζα της Ελλάδος ,η οποία φυλάσσει τον Ελληνικό Χρυσό, είναι υποχρεωμένη βάσει καταστατικού να εμφανίζει κάθε χρόνο κέρδη. Για να το επιτύχει αυτό διαχειρίζεται κατά το δοκούν τα αποθέματα χρυσού. Απόρροια αυτού είναι να έχουν απομείνει στις αποθήκες της μόλις 147,5 τόνοι χρυσού, από τους 400 τόνους που είχε συνολικά. Και πολύ αμφιβάλλω αν είναι και τόσοι, αφού ούτε η ίδια η Βουλή μπορεί να ελέγξει πόσος χρυσός υπάρχει στις αποθήκες της Τράπεζας!

* Η συνθήκη της Λισαβόνας ορίζει πως οι κρατικοί λειτουργοί, όπως οι διοικητές των Τραπεζών, έχουν ισόβια ασυλία και δεν μπορούν ποτέ να διωχθούν ποινικά για τις αποφάσεις τους.

* Όσον αφορά στη φιλολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά με την υποτίμηση που θα υποστεί ένα νέο εθνικό νόμισμά μας σε περίπτωση εξόδου από το Ευρώ, μπορώ ως οικονομολόγος να διαβεβαιώσω πως οι υποτιμήσεις ενός νομίσματος δεν μπορούν με κανέναν τρόπο να καταστρέψουν μια εθνική οικονομία. Αντιθέτως, έχει αποδειχθεί πολλάκις πως μια Οικονομία μπορεί να καταστραφεί με την υποτίμηση της εγχώριας παραγωγής και το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, πράγμα το οποίο κάνει τώρα η σημερινή Κυβέρνηση. Συμπληρωματικά, να υπενθυμίσω πως αυτοί που διασπείρουν αυτούς τους φόβους τώρα είναι οι ίδιοι που υποτίμησαν τη δραχμή κατά 90% ώστε να μπούμε στο Ευρώ! Γιατί δε χρεοκοπήσαμε και τότε λοιπόν;

14.15 Ραντεβού στις 4 το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου δίνουν και σήμερα οι Αγανακτισμένοι, οι οποίοι δεν το βάζουν κάτω και καθημερινά πλέον πάνε πλατεία. Και το σημερινό ραντεβού στην Πάτρα θα είναι μετά μουσικής.Την ίδια ώρα δυναμικό παρών αναμένεται να δώσουν αύριο οι αγανακτισμένοι και στην Πάτρα, στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού ραντεβού, ενώ χιλιάδες άτομα από όλη τη χώρα ετοιμάζονται να κατακλύσουν το Σύνταγμα, την Κυριακή στις 6 το απόγευμα.

Μάλιστα ναυλώνονται πλοία για το αυριανό ραντεβού στο Σύνταγμα και πληροφορίες θέλουν να συναντιούνται περισσότερα από 300.000 άτομα, από όλη την Ελλάδα.

10.14 Πάτρα: Έκαναν τη νύχτα μέρα οι Αγανακτισμένοι στην πλατεία

Μέχρι τις 3 τη νύχτα έμειναν στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας εκατοντάδες Αγανακτισμένοι υπό τους ήχους της μουσικής, ενώ έκαναν τη νύχτα μέρα με τις ανοικτές τους συνελεύσεις αλλά και με δραστηριότητες που περιείχαν ακόμη και... ζογκλερικά στον χώρο όπου έχουν στηθεί οι δέκα σκηνές των... μονίμων πλέον κατοίκων πλατείας.Άτομα νεαρής ηλικίας και φοιτητές ήταν η πλειοψηφία των συγκεντρωμένων, που έκαναν κυριολεκτικά τη νύχτα μέρα.

Σήμερα οι Αγανακτισμένοι - όπως ανακοίνωσαν χθες το βράδυ στην πλατεία- θα επισκεφθούν τις λαϊκές αγορές της Πάτρας, για να απευθύνουν πρόσκληση συμμετοχής στους πολίτες, ενώ στις 4 το απόγευμα δίνουν και πάλι ραντεβού για έναρξη της...βραδιάς απο τις πρώτες μεσημεριανές ώρες.

Παράλληλα, υπάρχει σε μόνιμη βάση το λεωφορείο στο πάνω μέρος της πλατείας, όπου εκεί έχουν αναρτηθεί σε κοινή θέα τα αιτήματα και τα συνθήματα των αγανακτισμένων πολιτών, αλλά και αποσπάσματα από ποιήματα μεγάλων ποιητών. Παράλληλα, συγκεντρώνονται υπογραφές για την ικανοποίησή τους.

Χθες μάλιστα, οι αγανακτισμένοι τοποθέτησαν στο πάνω μέρος της πλατείας καρναβαλικό άρμα που αναπαριστά τον Πάγκαλο και την Μέρκελ.

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ....ΕΓΚΛΗΜΑ

agrinio press

Tραγικό εργατικό ατύχημα.

Παρασκευή, 03 Ιούνιος 2011 10:48

Ένας 52χρονος από την Λεπενού, βρήκε τραγικό θάνατο χθες, όταν παρασύρθηκε από φορτηγό, εντός του εργοταξίου του δρόμου Ακτίου – Αμβρακίας, στο Ακτιο.

Το δυστύχημα, έγινε στις 5 το απόγευμα, όταν 52χρονος, που εργάζονταν στο εργοτάξιο, κατέβηκε, επειδή είχε σχολάσει, από φορτηγό που χειρίζονταν και πήγε πίσω από αυτό , περιμένοντας τους υπολοίπους συναδέλφους του για να φύγουν.
Την στιγμή εκείνη, ο χειριστής φορτωτή, 46 ετών, που δεν είχε αντιληφθεί ότι ο 52χρονος βρίσκονταν πίσω από το αυτοκίνητο, έκανε όπισθεν, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τον τραυματίσει βαρύτατα.
Ο άτυχος εργάτης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου λίγο μετά εξέπνευσε, ενώ ο οδηγός του φορτωτή συνελήφθη και οδηγείται το μεσημέρι στον εισαγγελέα Λευκάδας.
Το αστυνομικό Τμήμα της Βόνιτσας, αναζήτα τον εργολάβο και τον υπεύθυνο του εργοταξίου, αλλά δεν έχουν βρεθεί και ενημέρωσε την Επιθεώρηση Εργασίας, ενώ η προανάκριση είναι σε εξέλιξη.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

The Revolution Will Not Be Televised - Gil Scott-Heron

από τη sporday (του Κώστα Σαλάπα)

Ρε, πάμε καλά; Εδώ ο κόσμος καίγεται και το πληκτρολόγιο της Κέιτ χτενίζεται; ΞΥΠΝΑΤΕ, ΡΕ ΖΩΑ, ΞΥΠΝΑΤΕ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Ρε, έχεις χάσει τη δουλειά σου και κάθεσαι και βλέπεις Καραμεροχαριτάτους, Λιάγκα και Σκορδά και Τόλμη και Γοητεία, που στο αρχικό καστ είχε ξεκινήσει η Αννούλα η Καλουτά, που είχε αλλάξει οκτώ φορές το κανίς της μέχρι να αποθάνει; Πόση αποχαύνωση πια; Τι θες, ρε φλώρε, για να βγεις από το σπίτι σου και να αρχίσεις να διαμαρτύρεσαι για τη ζωή που σε έχουν αναγκάσει να ζεις; Τι περιμένεις;

Βλέπω και το άλλο και τρελαίνομαι. Είσαι άνεργος λόγω κρίσης, δεν έχεις να πας για έναν καφέ, σε λίγο δεν θα έχεις να φας και τα κανάλια το μόνο που σου έδειχναν τις προηγούμενες μέρες ήταν ο βασιλικός γάμος. Αυτο, ρε φίλε, σόρι, αλλά, όπως λέγαμε και μικροί, είναι τρελή προσβόλα. Ολα τα ‘χε η Μαριορή, ο φερετζές της Κέιτ και του πρίγκιπα μας έλειπε. Μας πρήξανε τα πελέ, ρε μάστορα, με αυτό το πράγμα τόσο πολύ, που από μια φάση και έπειτα το μόνο που θα με ευχαριστούσε θα ήταν να έλουζε ένας χριστιανός με μπετζίνα το αμάξι που επέβαινε το ζεύγος, να τσάκωνε κι ένα σπίρτο και να το πέταγε και να πέρναγε ανάμεσα από τον κόσμο φλεγόμενο, να φουρδακλιάσει όλη η γηραιά Αλβιώνα και να γίνουνε φλαμπέ δούκες, κόμηδες και ο σερ Ελτον Τζον μαζί με τον σύζυγο.


Εν τω μεταξύ, πληροφορήθηκα ότι στο Χίλτον έπαιζε λάιβ μετάδοση του γεγονότος, όπου Εκαλιώτες και Κηφισιώτες υπερφλώροι θα σερνόσαντε από τις γυναίκες τους για να το δούνε, με τιμή εισόδου 13 ευρώ και απόλαυση αγγλικού τσαγιού με εδέσματα για κοπρολάγνους και νεκρόφιλους. Και πήραμε τελέφωνο με Παπασημακό να κλείσουμε θέση να πάμε να τα κάνουμε όλα πόρνη με μπίρες και τέτοια και ήτανε sold out! ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ!!!

Τώρα, ρε πρόβατο, πιστεύεις ότι όλο αυτό τυχαία προβλήθηκε τόσο πολύ από τα κανάλια; Και όχι μόνο αυτό, αλλά όλες οι παπαριές που μας πουλάνε Τρέμη, MEGA, ANT1 και όλα τα media γενικότερα. Και τι κάνεις γι’ αυτό; Τίποτα. Απλώς τα εκλογικεύεις όλα. «Έτσι είναι η φάση, τι να κάνουμε;», «όλοι την ίδια κρίση περνάμε», «όλες οι χώρες βρίσκονται σε δύσκολη θέση», «πολλοί φίλοι μου έχουν μείνει χωρίς δουλειά, δεν είμαι ο μόνος». Αυτά, μωρή πρατίνα παχιά, είναι λόγοι για να εξεγερθείς, όχι για να δικαιολογείς το πόσο κότα είσαι που πεινάς και δέχεσαι να σου βάζουνε όλη μέρα να βλέπεις τη σφυρίχτρα της Κέιτ!

Και τι περιμένεις, να σου πει κάποιο κόμμα ή κάποια οργάνωση πώς θα εξεγερθείς; Εμένα προσωπικά όταν πάω σε πορείες αυτό που με χαλάει είναι ότι πρέπει να είμαι με κάποιον, να πάω με το ΠΑΜΕ, με τη ΓΣΕΕ και όποιον άλλονα μου έχουνε βάλει τσολιά στην κούτρα. Θύμισέ μου μία, ΜΙΑ λαϊκή εξέγερση που ξεκίνησε από κάποια οργάνωση του τύπου αυτού ή από κάποιο κόμμα και εγώ δίνω γκρόβερ σε Πάκια στο Πεδίον του Αρεως για πέντε σέντσια.

Οι λαϊκές εξεγέρσεις ξεκινούν, μάγκες, από την αυθόρμητη αντίδραση ανθρώπων που, ανεξαρτήτως πολιτικών, θρησκευτικών ή γενικότερων πεποιθήσεων, όταν βρίσκονται στον δρόμο δίπλα δίπλα ξαφνικά ανάβουν τα αίματά τους και εξεγείρονται, ακριβώς διότι πλέον, λόγω φτώχειας πες το, κοινωνικής εξαθλίωσης πες το, κατάντιας στην οποία οδηγούνται πες το, έχουν φτάσει στο αμήν. Βγαίνει ένας, βγαίνουν δύο, στη συνέχεια μαζεύονται πέντε-δέκα και στο τέλος η δύναμη της μάζας είναι τόσο μεγάλη που τα παίρνει όλα στο διάβα της. «Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς»,το θυμάσαι; Ε, δεν ανήκει στο ΚΚΕ αυτό το τραγούδι, μαλάκα, SURPRISEEEEEEE!!! Η Ελλάδα ως χώρα, κύριοι, έχει φτάσει στο αμήν. Τέλος. Γι’ αυτό και δεν καταλαβαίνω ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! Ακόμα κι εσύ που έχεις δουλειά και δεν έχεις απολυθεί ακόμα πιστεύεις ότι είσαι Ο.Κ.; Οτι δεν θα σε ακουμπήσει η φάση επειδή είσαι καλός στη δουλειά σου; Ναι, ρε, και στην Ιαπωνία το τσουνάμι και ο σεισμός σκότωσαν μόνο τους κακούς Ιάπωνες, οι καλοί δεν είχαν πρόβλημα…

Πεινάμε πλέον, ρε, ΠΕΙΝΑΜΕ. Εδώ στο Υπουργείο Ανάπτυξης, που μπράβο του για τη δουλειά που κάνει, έχει τρομερή ανάπτυξη η χώρα, ε, άει στο διάολο, σόρι, συνεχίζω, ξέρετε τι περικοπή έχουνε κάνει; Έχουνε σταματήσει να παίρνουνε σαπούνια και κωλόχαρτα και άλλα τέτοια είδη και πάει ο κάθε εργαζόμενος με τα δικά του, όπως στρατό να ‘ούμε, που ξηγιόσουνα κωλόχαρτο και τσόντα πλάγια στην παραλλαγή και έφευγες για χέσιμο και στα καπάκια χειρογλύκανο να ξελαμπικάρεις που ήσουνα 6 μήνες Εβρο χωρίς άδεια και έξοδο.

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ! Και αν έχω πέσει σε γκέλα, να βγει το Υπουργείο να διαψεύσει και εγώ τα παίρνω όλα πίσω και κάνω κοκοκό που δεν το έχει δει ούτε ο Μιμίκος με τα πυρηνικά τα κοτόπουλα και τις φέτες γαλοπούλας που τις βγάζει από πρίντερ με Photoshop.

Εχει τύχει ποτέ να το ακούσεις αυτό;

Κατάλαβες τι λέει; Οτι η επανάσταση δεν θα μεταδοθεί από την τηλεόραση λέει. Τι, έχεις πάθει σοκ; Περίμενες να βγει ο Χατζηνικολάου και να πει: «Εεε, χμμμφφφ, κυρίες και κύριοι, έχω τη χαρά να είμαι αυτός που θα σας πληροφορήσει ότι η επανάσταση μόλις ξεκίνησε. Ο κόσμος δεν άντεξε άλλη κοροϊδία και είναι έξω στους δρόμους και τα σπάει όλα. Οσοι είστε ακόμα σπίτι σπάστε το πιο κοντινό σας φαρμακείο, πάρτε μάσκες και στομαχική γέλη για τα δακρυγόνα και μην ξεχάσετε να πάρετε τη βαριοπούλα που έχετε στο πορτμπαγκάζ για να σας είναι πιο εύκολο να κατεβάζετε τζαμαρίες από τράπεζες. Και τώρα ο καιρός…». Ε, σε πληροφορώ ότι δεν θα βγει. Εσύ πρέπει να βγεις από το καβούκι σου και να φωνάξεις δυνατά «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΦΤΑΝΕΙ, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ Ή ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ».

Από μένα προς το παρόν καληνύχτα σας. Εύχομαι να σας δω στους δρόμους.