Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Τσου ρε Λάκη...

Νίκος Τσούκαλης. Ο βουλευτής που έλεγε στον Μαγριώτη χρηματοδοτήστε το έργο από το ΕΣΠΑ και όταν ο Μαγκριώτης του έλεγε αυτό είναι παράνομο και δεν γίνεται απαντούσε: Καλά τότε χρηματοδοτήστε το από το ΕΣΠΑ.
Τώρα δήλωσε στην σημερινή φιέστα: «Μία υπόσχεση της κυβέρνησης σήμερα υλοποιείται. Ευχή μας είναι η ταυτόχρονη επανεκκίνηση και άλλων οδικών έργων. Ήταν μεγάλη «ψυχολογική ένεση», η παρουσία στα εργοτάξια, εκατοντάδων εργαζομένων»
Πιο Τσούκαλης πεθαίνεις!

Κ. Χατζηδάκης στη σημερινή φιέστα απάτη: «η Ελλάδα μπορεί πλέον να ελπίζει. Έπειτα από εννέα μήνες σκληρών διαπραγματεύσεων τα έργα σε όλους τους αυτοκινητόδρομους ξεκινούν».
η εταιρεία «Hochtief» είχε κατηγορηθεί ότι χρωστάει 500 εκατομμύρια ευρώ σε ΦΠΑ στο ελληνικό δημόσιο, αφού δεν είχε καταβάλλει τους απαραίτητους φόρους από την εκμετάλλευση του Διεθνή Αερολιμένα από το έτος 2001 μέχρι και σήμερα.
Η εταιρεία γερμανικών συμφερόντων είχε κάνει αίτημα προς την ελληνική δικαιοσύνη να απαλλαγεί από το ΦΠΑ μιλώντας για ειδική συνεννόηση, αίτημα ωστόσο που είχε απορριφθεί τρεις φορές από το Νομικό Συμβούλιο του κράτους.

Χατζηδάκης προς Καμμένο στη Βουλή
«Με ξέρετε πάρα πολύ καλά. Είχαμε κοινή διαδρομή. Δεν σας επιτρέπω. Χειρίστηκα σημαντικές υποθέσεις και δεν ακούστηκε τίποτε. Δεν είναι τυχαίο αυτό»
Τελικά η «Hochtief» προσέφυγε σε βρετανικό δικαστήριο που δέχθηκε το αίτημα απαλλαγής... χρεώνοντας το ελληνικό δημόσιο 500 εκατ. ευρώ.
Πιο Χατζηδάκης πεθαίνεις

Βενιζέλος:«δρέπουμε τώρα τους καρπούς των θυσιών μας και θωρακίζουμε την πατρίδα μας».
Βαγγέλη διέγραψε τον Μαγκριώτη τώρα. Κοίτα τι έλεγε ο μπαγάσας
«οι τράπεζες, παρότι έχουν συμβατική υποχρέωση να χρηματοδοτούν το έργο, σταμάτησαν τη χρηματοδότησή του, επικαλούμενες βεβαίως και τις καθυστερήσεις για τους λόγους που είπαμε προηγούμενα. Αυτές, όμως, αντιμετωπίζονται από τις συμβάσεις και δεν είναι λόγος να σταματήσουν τη χρηματοδότηση του έργου.»
«Το αρχικό σχέδιο, το οποίο κατέθεσαν οι τράπεζες, είχε για εμάς απαράδεκτες λύσεις όσον αφορά το φυσικό αντικείμενο, όπως ξέρετε. Αυτά είδαν και το φως της δημοσιότητας και δικαιολογημένα οι τοπικές κοινωνίες και όλοι εσείς, οι εκπρόσωποί τους, αντιδράσατε. Δεν γίνονται αποδεκτά από εμάς. Πρόκειται για προτάσεις δήθεν για να γίνει βιώσιμο το έργο, αλλά ουσιαστικά για να «κουτσουρευθεί» σε μεγάλο βαθμό το φυσικό αντικείμενο.»
(Ομιλία Υφ. Γιάννη Μαγκριώτη στη Βουλή για την επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή της Ν.Δ κ. Ιωάννη Λαμπρόπουλου σχετικά με την Ολύμπια Οδό)
Πιο Βενιζέλος πεθαίνεις

Απόστολος Κατσιφάρας. Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.
Ο Αποστόλης (για τους φίλους) που δήλωνε πως δεν θα επιτρέψει το κλείσιμο των εργοταξίων στην περιοχή, που δεν θα επιτρέψει το κόντεμα της Ολυμπίας Οδού μέχρι την Πάτρα συμμετείχε στην φιέστα Σαμαρά-Βενιζέλου-Δημάρ και δήλωσε πως χαιρετίζει την επανέναρξη των έργων. Ρε Αποστόλη, Ρε Αποστόλη, πιο Κατσιφάρας πεθαίνεις.!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου