Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Αναρτήθηκε από ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

Επίσκεψη Τσούκαλη Σταυρόπουλου στο εργοτάξιο της «Ολυμπίας οδού» στο Δρέπανο

Τους εργαζόμενους στην εταιρία Vinci, που κατασκευάζει την “Ολυμπία οδό” επισκέφτηκε ο Βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν τη Δευτέρα, έξω από το εργοτάξιο στο Δρέπανο.


Ο κ. Τσούκαλης που συνοδευόταν από τον περιφερειακό σύμβουλο της Δημοκρατικής Οικολογικής Ανασύνθεσης κ. Χρήστο Σταυρόπουλο, εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων και ζήτησε να σταματήσουν οι απολύσεις, να επαναπροσληφθούν όσοι απολύθηκαν και να συνεχιστεί το έργο κανονικά. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έγινε προσπάθεια συνάντησης με εκπροσώπους της εργοδοσίας η οποία τελικά δεν κατέστη δυνατή λόγω ακατανόητης και εσπευσμένης αποχώρησης του Διευθυντή του εργοταξίου.


Ο κ. Τσούκαλης πρότεινε στον πρόεδρο του Σωματείου «Γαλαρία» όσο και στους εκπροσώπους των Εργατικών Κέντρων Πάτρας και Αιγίου (και ήδη έχει δρομολογηθεί) την πραγματοποίηση τριμερούς συνάντησης στο υπουργείο Εργασίας με συμμετοχή και εκπροσώπου του υπουργείου υποδομών, προκειμένου να συζητηθεί η ανάκληση των απολύσεων και η διασφάλιση της συνέχισης του έργου.

Αναρτήθηκε από ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου